ITsajten Rabattkod Oktober

Rabatter i Oktober

 • Alla
 • Rabatter
 • Rabattkoder
 • REA
 • Gamla
1
Upp till 35% rabatt
Rabatt
6 månader sedan

Upp till 35% rabatt

Fynda med upp till 35% rabatt hos ITsajten
0
Utförsäljning!
Rabatt
10 månader sedan

Utförsäljning!

Utförsäljning med upp till 90% rabatt hos ITsajten
0
FRI FRAKT
Rabatt
12 månader sedan

FRI FRAKT

Fri frakt vid köp över 700 kr hos ITsajten

Om ITsajten

ITsajten grundades med att bygga datorer år 2005. Deras affärsidé är idag att erbjuda elektronik och mobiltillbehör till riktigt låga priser. De senaste 13 åren har bolaget växt snabbt, både vad det gäller sortiment och antal kunder. ITsajten har ofta kampanjer, studentrabatter och rabattkoder som kan användas i deras butik. Och är ett av de bästa ställena att hitta billiga nätverksenheter, datorkomponenter och tekniska lösningar för ett kontor eller en arbetsplats.

ITsajten är den första billiga elektronik webbplats på listan fastnat för sitt verkliga syfte, det erbjuder bara elektroniska objekt billigt och bra, inget annat. Med ITsajten rabattkod blir det ännu bulligare. Om du har en stram budget kan du hitta många billiga TV-apparater, spelkonsoler och avancerade smartphones för mycket mindre pengar än andra butiker.

När du besöker butiken för att kolla in den senaste elektroniken har du kommit till rätt ställe. ITsajten kan elektronik inifrån och ut, och de har vad du letar efter, oavsett om du handlar för specifik ny elektronik online.

Varumärken

ITsajten har alla de stora märkena, som Sony, Samsung, LG, Apple, HP, Microsoft, Canon och många andra - alla namn du känner till och litar på. Köp gärna dessa med ITsajten rabattkod i kassan. Om du är på marknaden för en ny mobiltelefon, ITsajten har de senaste smartphones från alla de bästa tillverkarna och transportörer - många fler alternativ än du hittar i någon mobiltelefon butik. Oavsett om du är ett av Apples operativsystem, eller föredrar Windows eller Android, har ITsajten mobiltelefoner till salu som passar din livsstil.

Sortimentet

ITsajten erbjuder idag ett brett och ständigt växande sortiment av data/elektronik/mobiltillbehör till marknadens lägsta priser. ITsajten jobbar ständigt med att bredda sitt utbud och erbjuda produkter som ligger i tiden samt nya ITsajten rabattkoder. T ex var ITsajten snabbt ute med ett av Sveriges största och bredaste utbud av tillbehör till mobil i samband med att smarta telefonen lanserades. Några av ITsajtens populäraste produkter är mobilskal, laptopsladdare samt Nintendo 3DS-konsoler.

Beställning

För att beställa i ITsajtens webbutik, klicka på "Köp" på rätt produkt, och sedan läggs den till i korgen. Du kan sedan välja om du vill lägga till ytterligare produkter eller gå till kassan. Där kan du också använda din ITsajten rabattkod. När de produkter du vill köpa ligger i kundvagnen, gå till kassan där du kan se kostnaden för leverans och kan välja betalningsmetod, leveranssätt, leveransadress, etc. Alla beställningar görs online. ITsajtens tar inte emot beställningar på något annat sätt än genom deras online shopping system. ITsajtens tar inte emot beställningar via e-post. Om köparen är under 18 år måste köparens tillstånd erhållas från köparen före köpet. Beställningar som görs i en annan persons namn utan hans eller på annat sätt samtycke innebär att vi lider ekonomisk eller annan skada på polisen.

Priser

Priset för varje produkt anges i den aktuella prislistan på ITsajten. Priserna är listade i den svenska kronan exkl. Det finns inga dolda kostnader eller sambetalningar på ITsajten, och du kommer att få en fullständig genomgång av alla utgifter innan du beställer. Glöm inte ITsajten rabattkod. ITsajten ändrar ständigt priserna på sina produkter. Detta påverkas av växelkursen och prisförändringen från leverantörernas sida. Priser, som ändras upp eller ner, påverkar icke-regionala beställningar.

Frakt och leverans

Leveranskostnader från 29 kr. Fraktkostnaden beräknas automatiskt efter vikt/volym och anges tydligt i kassan. MyPak (på andra sätt)
Leverans sker av postkontoret, och frakt är sedan tillgänglig för att hämtas på din lokala leveranspunkt efter att du har blivit meddelad. Köparen ansvarar för att den adress som ges till oss vid beställningen är korrekt och att köparen efter att ha behandlat beställningen övervakar leveransen till speditören. DpD Business Paket 16:00 gäller endast företag. Om en person väljer det här alternativet konverteras paketet automatiskt till Postpaket. Det finns ingen återbetalning för de extra fraktkostnaderna. Eftersom många av ITsajten kunder bad om ett billigare leveransalternativ introducerade de billigare leveransmetod. Detta innebär att varan skickas med ett vanligt oförsäkrat brev direkt till brevlådan (om lasten är skrymmande skickas den till närmaste postagent).

Använd ITsajten rabattkod

ITsajten har ofta rabattkoder, studentrabatter och erbjudanden som gör att kunder kan handla billigare. Om du är ute efter en ITsajten rabatt så kan du ta en titt på vår sida, vi samlar nämligen aktuella erbjudanden och rabatter på en och samma sida för att underlätta för dig som letar. Vi hjälper dig att handla elektronik och mobiltillbehör billigare med rabatt.

Hur använder man en rabattkod från ITsajten?

 1. Först klicka på "Visa rabattkod" ovan. Om du klickar på "Visa rabatt" istället så kommer du till sidan med erbjudandet där rabatten är redan aktiverad.
 2. Kopiera koden och gå sedan vidare till ITsajten
 3. När du hade lagt till alla produkter i  korgen gå vidare till kassan
 4. Klistra in din rabattkod i ITsajten dedikerade fält för rabattkoder och validera koden
 5. Kontrollera att rabatt har dragits från totala summan

Om rabattkoden inte fungerar?

Vad gör man om rabatten inte har dragits? Du behöver kontrollera detta.

 1. Är din rabattkod en exakt kopia av den som står på vår sida? Det är lätt att missa och kopiera t ex ett extra mellanslag.
 2. Om inte fungerar försök då skriva in koden manuellt.
 3. Kontrollera att du uppfyller ITsajtens villkor för att din rabattkod ska gälla. Ibland måste man handla över ett visst belopp för att använda rabattkod.
KAMPANJER & RABATTKODER
BambaBatteriexpertenBilligTeknikBonprixCDONCoolShopCoolStuffCykelkraftDammsugarpåsarGus TextilGymgrossistenHerobilityInkClubiPhonebutikenITsajtenKabelbutikenLekmerLoh ElectronicsLykoMatsmartMobimanMytrendyphoneNelly.comNLY ManPartyhallenProtein.sePrylstadenRUM21SmartphotoTeknikdelarTeknikproffsetTheMobileStoreTrendRehab
Enable registration in settings - general