LG V40 ThinQ: Nyheter, Rykten, Releasedatum, Egenskaper och mycket annat!

Vi förutser att LG V40 ska ha många likheter med sin föregångare och årets nyligen tillkännagivna LG V35. Ny information dyker upp konstant och delar den med er här.

Efter en del läckor och rykten, skickade LG nu ut pressmeddelanden till en 3 oktober-händelse i New York City där de kommer att presentera LG V40 ThinQ. Telefonens namn och logotyp bekräftas båda på inbjudan, och tillsammans med detta står ”Take 5” tagline att telefonen kommer att byggas med totalt fem kameror. Något som många hade förväntat. Även om placering av dessa kameror ännu inte har bekräftats är det troligt att två kommer ska vara på framsidan medan de andra tre kommer ligga på baksidan av telefonen.

Lg v40

OnLeaks och SlashLeaks visar upp V40

 

Vi ser återigen V40:s framsida och baksida, men dessa bilder visar också telefonen från ett par olika vinklar. Inga nya detaljer avslöjas men ändå är det fortfarande kul att få en annan glimt på LG: s nästa stora flaggskepp för året.

Vilka specifikationer kan vi förvänta oss?

Det är fortfarande relativt tyst angående V40:s specs, men även så kan vi göra några gissningar om vad den kommer att utrustas med. I hjärtat av V40 kommer det sannolikt att vara Qualcomms Snapdragon 845-processor. Detta har varit valt chipset för de flesta 2018 flaggskepp, och som vi har sett tidigare är 845 ett beast när det gäller prestanda, kamerabehandling, batterilivslängd och mycket mer.

Något annat som V40 sannolikt kommer att ha är en OLED-skärm. I maj bekräftade LG att de behåller sina OLED-paneler för V-serien. Om inget har förändrats radikalt sedan dess är det en säker satsning på att V40 kommer att prydas med en OLED-skärm. Slutligen kommer V40 med minst två kameror på baksidan. Vi vet inte vilken typ av sensorer som ska användas eller hur bländarvärdet kommer att vara, men liknar tidigare LG-flaggskepp, vi borde få en primärlins med en vanlig brännvidd och en sekundär med vidvinkeln.

När kommer den ut?

Den 13 september utfärdade LG officiella pressmeddelanden som meddelade att de kommer att hålla en event för att avslöja V40 den 3 oktober i New York City. Det är oklart när V40 börjar säljas efter evenemanget, men vi är säkra på att få mer information snart.

Tags:

Vad tycker du om produkten?

Leave a reply

Telefonbutiken
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart