Gus Textil Rabattkod December

Rabatter i December 2021

 • Alla
 • Rabatter
 • Rabattkoder
 • REA
 • Gamla
0
150 kr rabatt
Rabattkod
7 månader sedan

150 kr rabatt

Hela sortimentet när du beställer valfria varor för minst 899 kr
Visa rabattkod
Visa rabattkod
0
Upp till 50% rabatt
Rabatt
12 månader sedan

Upp till 50% rabatt

Fyndhörna!

Om Gus Textil

Det finns tusentals butiker där du kan köpa strumpor. Gus Textil butiken är övertygade om att du inte behöver bära strumpor som är tajta även om det är vad alla stora klädkedjor vill att du ska tro. Därför skapade de Gus-Ankle med en bekväm resår som inte sitter tight men ändå sitter.

Detta gjordes av Gus Textil grundare Gunnar Svensson. Han började sin strumpkarriär med att sälja billiga strumpor på marknader runt om i Sverige. Men när kunden bakom kunden kom fram och visade hur de skar av resåren för att inte få röda märken runt benet bestämde han sig för att göra något åt det. Och nu har han gjort något åt det i 25 år.

På Gus Textil hittar du underkläder för män och kvinnor. Bland annat har de ett stort urval av stödstrumpor, men också friluftsstrumpor, halksockor och mer. Om du har några frågor kan du enkelt kontakta kundtjänst och när du beställer från onlinebutiken kan du säkert betala med kort, direktbetalning eller faktura.

Handla underkläder och strumpor på Gus Textil! En riktig favorit hos många i den här butiken är Gus Textil supportstrumpor som är riktigt bra och användbara! Kom ihåg att använda Gus Textile-rabattkoden när du handlar och du sparar pengar på ditt köp.

Få en rabattkod från Gus Textil och få upp till 15% rabatt. Strumpor och underkläder från Gus Textil passar mycket bekvämt och ger en bekväm arbetsdag för alla som står och går mycket på jobbet. Gus Textil strävar efter att ha ett grundläggande sortiment som du kommer att känna igen.

Sortiment

 • Stödstrumpor
 • Halkstrumpor
 • Trosor
 • BH:ar
 • Underställ
 • Kalsonger

Handla billigare med Gus Textil rabattkod

Gus Textil har ofta rabattkoder, studentrabatter och erbjudanden som gör att kunder kan handla strumpor billigare. Om du är ute efter en Gus Textil rabattkod så kan du ta en titt på vår sida, vi samlar nämligen aktuella erbjudanden och rabatter på en och samma sida för att underlätta för dig som letar. Vi hjälper dig att handla billigare med rabatt.

Hur använder man en rabattkod från Gus Textil?

 1. Först klicka på "Visa rabattkod" ovan. Om du klickar på "Visa rabatt" istället så kommer du till sidan med erbjudandet där rabatten är redan aktiverad.
 2. Kopiera koden och gå sedan vidare till Gus Textil
 3. När du hade lagt till alla produkter i  korgen gå vidare till kassan
 4. Klistra in din rabattkod i Gus Textil dedikerade fält för rabattkoder och validera koden
 5. Kontrollera att rabatt har dragits från totala summan

Om rabattkoden inte fungerar?

Vad gör man om rabatten inte har dragits? Du behöver kontrollera detta.

 1. Är din rabattkod en exakt kopia av den som står på vår sida? Det är lätt att missa och kopiera t ex ett extra mellanslag.
 2. Om inte fungerar försök då skriva in koden manuellt.
 3. Kontrollera att du uppfyller Gus Textil villkor för att din rabattkod ska gälla. Ibland måste man handla över ett visst belopp för att använda rabattkod.
KAMPANJER & RABATTKODER
BambaBatteriexpertenBilligTeknikBonprixCDONCoolShopCoolStuffCykelkraftDammsugarpåsarGus TextilGymgrossistenHerobilityInkClubiPhonebutikenITsajtenKabelbutikenLekmerLoh ElectronicsLykoMatsmartMobimanMytrendyphoneNelly.comNLY ManPartyhallenProtein.sePrylstadenRUM21SmartphotoTeknikdelarTeknikproffsetTheMobileStoreTrendRehab
Enable registration in settings - general