Matsmart Rabattkod Maj

Kampanjer och erbjudanden i Maj 2024

Klicka för att jämföra på 👉 Amazon

Kategorier
  • Alla
  • Rabatter
  • Rabattkoder
  • REA
  • Gamla
0
Fynda mat med upp till 97% rabatt
Rabatt
Upp till 97% rabatt på hela sortimentet
1
Fri Frakt
Rabattkod
11 månader sedan

Fri Frakt

Koden som ger dig Fri Frakt över 350 kr
Visa rabattkod
Visa rabattkod
1
50 kr rabatt på hela köpet
Rabattkod
12 månader sedan

50 kr rabatt på hela köpet

Koden som ger dig 50 kr rabatt och kan också fungera fortfarande.
Visa rabattkod
Visa rabattkod
0
Studentrabatt – 25 kr rabatt
Rabattkod
Fynda med 25 kr studentrabatt på hela köpet
Visa rabattkod
Visa rabattkod
Laddar fler

Om Matsmart

Handla mat direkt från mobilen med upp till 90% rabatt med Matsmart rabattkod. Matsmart är en onlineshop som säljer mat med stora rabatter. De startade i december 2013 med idén att köpa in varor som annars skulle kastas – ofta helt i onödan – och sälja dem till konsumenter över hela Sverige till rejält sänkta priser via webben. 2015 omsatte företaget 25 miljoner kronor. Matsmart har ofta kampanjer, studentrabatter och rabattkoder.

  • Överskottsmat med 20-90 % rabatt
  • Leverans över hela Sverige
  • Frakt 49 kr
  • Leverans 2-5 dagar

Matsmarts ambition är att minska matsvinnet, hjälpa miljön och erbjuda mat av god kvalitet till låga priser. Matsmart är därför ett hållbart alternativ till traditionell dagligvaruhandel på nätet. matsmart.se är en dagligvaruhandel på nätet som säljer överskottsmat och varor till reducerade priser, och med Matsmart rabattkod blir det ännu biligare med målet att minska matsvinnet. Matsmart har ett nära samarbete med leverantörer, såsom producenter, grossister, distributörer och återförsäljare, för att se till att så mycket överskottsmat som möjligt hamnar hos matsmart istället för att slängas. Matsmart samarbetar med över 1 000 olika leverantörer och levererar till kunder i hela Sverige

Företaget grundades 2013 av Magnus Nilsson och matsmart.se startade sin verksamhet i Sverige i december samma år. Företaget har sedan dess vuxit snabbt och har nu över 70 anställda. Matsmart har sitt huvudkontor i Stockholm, men de har även lager i Göteborg och Malmö. matsmart.se är en matbutik på nätet som säljer överskottsmat och varor till reducerade priser (med Matsmart rabattkod), med målet att minska matsvinnet. matsmart arbetar nära leverantörer, såsom producenter, grossister, distributörer och detaljister, för att se till att så mycket överskottsmat som möjligt hamnar hos matsmart i stället för att slängas. Matsmart samarbetar med över 1 000 olika leverantörer och levererar till kunder i hela Sverige.

Matsmart är en online-grocery-butik som säljer oöppnade livsmedel till marknadens bästa priser. Sedan starten 2015 har det varit ledande inom vårt område. Det erbjuder ett brett utbud av kvalitetlivsmedel som annars skulle ha gått till spillo. Alla produkter är noggrant valda för att uppfylla högsta möjliga kvalitetsstandarder och mallen bygger på att minska matsvinnet så mycket som möjligt genom att ge ut dessa matvaror till lägre priser med och Matsmart rabattkod.

Du kan beställa direkt från Matsmart hemsida eller app som ger dig ett enkelt gränssnitt för att leta upp det du behöver och fylla din varukorg med bra livsmedel. Leverans tar vanligtvis runt 1-3 arbetsdagar, beroende på var du befinner dig. Leveransen är alltid gratis och garanteras i tid.

Matsmart har ett stort utbud av produkter tillgängliga, inklusive frukt, grönsaker, mejeriprodukter, brödprodukter, konserverad mat, snackar, godis och drycker. Priserna är mycket konkurrenskraftiga jämfört med traditionella butiker och de erbjuder ofta speciella erbjudanden för exklusiva produkter från välrenommerade märken som inte annars finns tillgängliga online. Förutom att själva webbsidan ger information om ingredienser och lokala producenter finns det även information om hållbarhet, energiförbrukning och andra miljöapplikationer som används vid produktionsprocessen.

Förutom att ge den bästa matupplevelsen styrs Matsmart av visionen att bidra med nya idéer om hur man kan minska matsvinnet samtidigt som man skapar mer affordability för alla att ta del av huvudstadsmatvaror till rimliga priser. Genom teknisk innovation tillsammans med programvaruutveckling förbereder MatSmart sig på att skapa en smartare & mer innovativ shoppingupplevelse utan onödiga onlineminskningar och processfel som kan uppstå med traditionella handelskanaler.

Handla mat billigt med Matsmart rabattkod

Matsmart har ofta rabattkoder och erbjudanden som gör att kunder kan handla billigare. Om du är ute efter en Matsmart rabattkod på 50 kr så kan du ta en titt på vår sida, vi samlar nämligen aktuella erbjudanden, studentrabatter och rabattkoder på en och samma sida för att underlätta för dig som letar. Vi hjälper dig att handla billigare med rabatt!

Butiker
BatteriexpertenBilligTeknikBlueboxBonprixCDONCocopandaDammsugarpåsarDustin HomeInkClubiPhonebutikenITsajtenLeksaksCityMytrendyphonePartyhallenPrylstadenSmartphotoTeknikproffsetTheMobileStoreTillskottsbolagetTrendRehab
Telefonbutiken
Logo
Enable registration in settings - general