MatsmartKategorier
  • Alla
  • Rabatter
  • Rabattkoder
  • REA
  • Gamla
0
Fynda mat med upp till 97% rabatt
Rabatt
Upp till 97% rabatt på hela sortimentet
1
Fri Frakt
Rabattkod
3 månader sedan

Fri Frakt

Koden som ger dig Fri Frakt
Visa rabattkod
Visa rabattkod
0
50 kr rabatt på hela köpet
Rabattkod
Koden som ger dig 50 kr rabatt och kan fungera fortfarande.
Visa rabattkod
Visa rabattkod
0
50 kr rabatt på hela köpet
Rabattkod
Koden som ger dig 50 kr rabatt och kan också fungera fortfarande.
Visa rabattkod
Visa rabattkod
0
Studentrabatt – 25 kr rabatt
Rabattkod
Fynda med 25 kr studentrabatt på hela köpet
Visa rabattkod
Visa rabattkod
Laddar fler


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Om Matsmart

Handla mat direkt från mobilen med upp till 90% rabatt. Matsmart är en onlineshop som säljer mat med stora rabatter. De startade i december 2013 med idén att köpa in varor som annars skulle kastas – ofta helt i onödan – och sälja dem till konsumenter över hela Sverige till rejält sänkta priser via webben. 2015 omsatte företaget 25 miljoner kronor. Matsmart har ofta kampanjer, studentrabatter och rabattkoder.

  • Överskottsmat med 20-90 % rabatt
  • Leverans över hela Sverige
  • Frakt 49 kr
  • Leverans 2-5 dagar

Matsmarts ambition är att minska matsvinnet, hjälpa miljön och erbjuda mat av god kvalitet till låga priser. Matsmart är därför ett hållbart alternativ till traditionell dagligvaruhandel på nätet. matsmart.se är en dagligvaruhandel på nätet som säljer överskottsmat och varor till reducerade priser, med målet att minska matsvinnet. matsmart har ett nära samarbete med leverantörer, såsom producenter, grossister, distributörer och återförsäljare, för att se till att så mycket överskottsmat som möjligt hamnar hos matsmart istället för att slängas. Matsmart samarbetar med över 1 000 olika leverantörer och levererar till kunder i hela Sverige

Företaget grundades 2013 av Magnus Nilsson och matsmart.se startade sin verksamhet i Sverige i december samma år. Företaget har sedan dess vuxit snabbt och har nu över 70 anställda. Matsmart har sitt huvudkontor i Stockholm, men de har även lager i Göteborg och Malmö. matsmart.se är en matbutik på nätet som säljer överskottsmat och varor till reducerade priser, med målet att minska matsvinnet. matsmart arbetar nära leverantörer, såsom producenter, grossister, distributörer och detaljister, för att se till att så mycket överskottsmat som möjligt hamnar hos matsmart i stället för att slängas. Matsmart samarbetar med över 1 000 olika leverantörer och levererar till kunder i hela Sverige.

Handla mat billigt med Matsmart rabattkod

Matsmart har ofta rabattkoder och erbjudanden som gör att kunder kan handla billigare. Om du är ute efter en Matsmart rabattkod på 50 kr så kan du ta en titt på vår sida, vi samlar nämligen aktuella erbjudanden, studentrabatter och rabattkoder på en och samma sida för att underlätta för dig som letar. Vi hjälper dig att handla billigare med rabatt!

Telefonbutiken
Logo
Enable registration in settings - general