Nordicbox Rabattkod December

Kampanjer och erbjudanden i December 2023

Kategorier
 • Alla
 • Rabatter
 • Rabattkoder
 • REA
 • Gamla
0
Veckans erbjudande! Upp till 50% rabatt
Rabatt
Fynda med upp till 50% rabatt hos Nordicbox
0
FRAKT från 29 kr
Rabatt
5 månader sedan

FRAKT från 29 kr

Frakt från endast 29 kr
0
Kampanj! Upp till 60% rabatt
Rabatt
5 månader sedan

Kampanj! Upp till 60% rabatt

Fynda med upp till 60% rabatt hos Nordicbox
Laddar fler

Om Nordicbox

Nordicbox strävar att erbjuda marknadens största sortiment av tillbehör och reservdelar för din mobil, platta, laptop och hemelektronik. De vill också erbjuda den absolut bästa tänkbara kundservice. Eftersom Nordicbox enbart bedriver sin sälj online så kan Nordicbox lägga fokus på att hitta de bästa och mest prisvärda produkterna som finns på marknaden. De har ofta kampanjer och rabattkoder som kan användas i deras butik. Så, du har insett att du vill utrusta din telefon med ett par telefontillbehör och efter att ha vandrat runt på nätet ett tag, lyckats snubbla på Nordicbox sida. Först och främst vill vi säga att du har kommit till rätt beslut - dessa praktiska tillägg kan bara göra med hjälp av telefonen bättre, säkrare och mer intressant. För det andra lovar vi att du får allt du vill ha och behöver här eftersom Nordicbox har ett stort utbud av produkter i lager och erbjuder Nordicbox rabattkoder, för olika smartphone märken, inklusive Apple, LG, Samsung, HTC, etc. Slutligen, vad du kan göra är att dra full nytta av online shopping och beställa ditt objekt direkt, och även spara upp med hjälp av en av Nordicbox rabattkoder. Se bara till att hålla utkik efter dem. För nu är det dags att ge sig ut på din shoppingresa.

Sortiment

Dölj nuvarande ytliga, fula märken med ett snyggt mobilfodral utan att behöva köpa nya reservdelar att byta ut mot och använd Nordicbox rabattkod vid köpet. Det blir billigare att skaffa ett mobilskydd i förebyggande syfte än att lämna in mobiltelefonen på reparation när olyckan är framme. Många undviker att skydda sin skärm av oro att det försämrar känslan eller blir för klumpigt. Det är ingenting du behöver oroa dig för när du köper snygga mobilskal samt bra och billiga mobiltillbehör. Nordicbox skärmskydd i härdat glas är speciellt framtagna för att vara så pass tunna att de knappt syns.

Leverans

Den normala leveranstiden är ca 1-3 arbetsdagar som det står i kassar (du kan också lägga till din Nordicbox rabattkod där). Under högsäsong kan det ta 3-5 arbetsdagar. Nordicbox skickar order med Postnord. De är inte ekonomiskt ansvariga för eventuella förseningar på grund av rederiet.

Om du upptäcker skador på paketet, bör du rapportera det till posten eller annan bärare omedelbart och lämna in en ansökan. Plocka inte upp den skadade väskan. Om du inte upptäcker skador förrän du har öppnat förpackningen, och skadan är av karaktär att det kan vara relaterat till behandlingen av postkontor eller transportör, bör du kontakta dem och göra en fordran. Leveranskostnader är alltid 29 kr om inte annat anges.

Använd Nordicbox rabattkod

Nordicbox har ofta rabattkoder, studentrabatter och erbjudanden som gör att kunder kan handla tillbehör och reservdelar för mobil, surfplatta, dator och hemelektronik billigare. Om du är ute efter en Nordicbox rabattkod så kan du ta en titt på vår sida, vi samlar nämligen aktuella erbjudanden och rabatter på en och samma sida för att underlätta för dig som letar. Vi hjälper dig att handla elektronik billigare med rabatt.

Hur använder man en rabattkod från Nordicbox?

 1. Först klicka på "Visa rabattkod" ovan
 2. Kopiera koden och gå sedan vidare till Nordicbox
 3. När du hade lagt till alla produkter i  korgen gå vidare till kassan
 4. Klistra in din rabattkod i Nordicbox dedikerade fält för rabattkoder och validera koden
 5. Kontrollera att rabatt har dragits från totala summan

Om rabattkoden inte fungerar?

Vad gör man om rabatten inte har dragits? Du behöver kontrollera detta.

 1. Är din rabattkod en exakt kopia av den som står på vår sida? Det är lätt att missa och kopiera t ex ett extra mellanslag.
 2. Om inte fungerar försök då skriva in koden manuellt.
 3. Kontrollera att du uppfyller Nordicbox villkor för att din rabattkod ska gälla. Ibland måste man handla över ett visst belopp för att använda rabattkod.
Telefonbutiken
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart