Willys Erbjudande & Rabattkod, Kampanjkod & Erbjudande i Juli 2024

Kampanjer och erbjudanden för Willys Erbjudande & i Juli 2024

Kategorier
  • Alla
  • Rabatter
  • Rabattkoder
  • REA
  • Gamla
0
Upp till 50% rabatt
Rabatt
1 år sedan

Upp till 50% rabatt

Laddar fler

Andra bra rabatter:

10% rabatt på allt

Rabatt på hela sortimentet hos MyTrendyPhone

10% rabatt på allt

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få 10% rabatt

REA! Upp till 95% rabatt

Fynda elektronik och andra produkter med upp till 95% rabatt hos CDON

10% rabatt

Prenumerera på nyhetsbrev och få 10% rabatt

Om Willys

Willys är en svensk detaljhandelskedja som erbjuder lågprisvaror och har totalt 215 butiker runt om i landet. Den första butiken grundades 1975 av Lars Lundin och låg i Göteborg och hette LL's Livs.

Sortement

I Willys-butikerna hittar kunderna ett omfattande utbud av livsmedelsprodukter, bland annat färsk frukt och färska grönsaker, mejeriprodukter, kött och fisk samt frysta livsmedel. Utbudet omfattar även hushållsartiklar som rengöringsprodukter och verktyg, hälso- och skönhetsvårdsprodukter, kontorsmaterial, husdjursartiklar med mera. Kunderna kommer också att få rabatt på vissa produkter under hela veckan för ytterligare besparingar.

Kundservice

Förutom att sälja livsmedel till konkurrenskraftiga priser är Willys också stolt över sin goda kundservice. Varje butik har kunnig personal som hjälper kunderna att hitta vad de behöver och ger vänliga råd och vägledning om produktval. Dessutom finns det många exklusiva tjänster på utvalda platser, t.ex. receptförskrivning eller bokning av hyrbilar.

Återvändning

Willys har åtagit sig att tillämpa hållbara metoder; deras mål är att minska avfallet genom att erbjuda många av sina produkter i återanvändbara förpackningar när det är möjligt eller erbjuda rabatter när kunderna tar med sig sina egna påsar eller behållare i stället för att använda engångsförpackningar. De har genomfört gröna initiativ som inkluderar energieffektiva belysningssystem i de flesta av deras butiker samt återvinningsprogram för papper och plastmaterial där det är möjligt. Dessutom strävar de ständigt efter att förbättra sina standarder genom att införa nya åtgärder, t.ex. genom att köpa lokalt odlade produkter och uppmuntra leverantörer att använda miljövänliga metoder när de skickar varor från utlandet.

Priser

Sedan starten för nästan fyra decennier sedan har Willys blivit en av Sveriges mest populära dagligvaruhandlare; de erbjuder kvalitetsvaror till överkomliga priser som backas upp av bra kundservice för alla shoppare oavsett budgetbegränsningar.

Rabatter

Willys-butiker i Sverige erbjuder ett stort antal rabatter och specialerbjudanden. Kunderna hittar varje vecka sänkta priser på utvalda varor, samt två-för-en-erbjudanden på vissa produkter. Dessutom kan kunderna spara ännu mer pengar genom att samla Willys-poäng för varje krona som de spenderar i butiken och lösa in dem mot ytterligare rabatter.

Den svenska detaljhandelskedjan har också regelbundna kampanjer som Willys Plus rabattkortet som ger kunderna tillgång till exklusiva erbjudanden och rabatterade priser på en rad produkter. Dessutom får kunderna exklusiva presentkort, lojalitetsbelöningar och andra förmåner när de tecknar ett Willys Plus-medlemskap.

Utöver de rabatter som redan nämnts har vissa butiker även säsongsbundna erbjudanden som jul-, påsk- eller sommarförsäljning med rabatter på upp till 50 % på vissa varor. Regelbundna kunder kan dra nytta av specialerbjudanden som gratis leverans när de beställer på nätet eller gratis parkering i vissa butiker. I vissa fall kommer säsongsartiklar att vara rabatterade under särskilda tider på året, t.ex. under sommarens grillkvällar eller vinterns försäljning av sportutrustning.

Dessutom kan kunderna använda sina smarttelefoner för att dra nytta av platsbaserade tjänster som push-notiser med skräddarsydda erbjudanden baserade på deras preferenser och shoppingbeteende. Med dessa mobila funktioner kommer kunderna att kunna fatta välgrundade beslut om sina inköp och samtidigt spara tid och pengar.

Willys har åtagit sig att ge sina kunder valuta för pengarna samtidigt som produktkvaliteten hålls hög. Genom att erbjuda konsekventa rabatter och kampanjer som är utformade för att passa allas individuella budgetbegränsningar kommer svenska shoppare att vara säkra på att hitta bra fynd när de handlar i Willys-butiker över hela landet.

Butiker
AnkarsrumBatteriexpertenBeconfidentBilligTeknikBlueboxBonprixCDONCocopandaDammsugarpåsarDustin HomeGameshopHairsaleInkClubiPhonebutikenITsajtenLastbrygganLeksaksCityLux-CaseMistoreMytrendyphonePartyhallenPeaceofhomePrylstadenSmartphotoSoundStoreXLTapsterTeknikhouseTeknikproffsetTheMobileStoreTillskottsbolagetTrendRehabTrendzoneTT-LineWhite One
Dagens erbjudande
Telefonbutiken
Logo
Enable registration in settings - general