Sony WH-1000XM4 Trådlösa Hörlurar Med Mikrofon – Silver – WH1000XM4S.CE7 – Wireless Over-ear Headset

3 799 kr

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 10230400348976237 Category:

Sony WH-1000XM4 – Hörlurar med mikrofon – fullstorlek – Bluetooth – trådlös, kabelansluten – NFC – aktiv brusradering – 3,5 mm kontakt – silver.
Sonys världsledande WH-1000XM4 hörlurar är branschledande i brusreducering kombinerat med grymt ljud.
Branschledande brusreducering
Oavsett om du flyger långa sträckor eller slappnar av på ett kafé ger WH-1000XM4 hörlurarna den bästa brusreduceringen någonsin och håller även höga och medelhöga ljud ute.
Tekniken som får det att hända
Dual Noise-sensorteknologin, som har två mikrofoner på varje öronkudde, tar upp omgivande brus och skickar data till QN1 HD-brusreduceringsprocessorn. Med hjälp av en algoritm utför HD-brusreduceringsprocessorn QN1 sedan brusreducering i realtid för en mängd olika ljudmiljöer. I samarbete med Bluetooth Audio SoC (System on Chip) tar den upp och justerar musik- och brussignalerna samt de akustiska egenskaperna mellan förarenheten och öronen över 700 gånger per sekund.
Optimerad brusreducering
För att ge maximal brusreducering har WH-1000XM4-hörlurarna två inbyggda teknologier: Personal Noise Reduction Optimization och Atmospheric Pressure Optimization, designade speciellt för flygresor.
Kontroll av omgivande ljud
Justera omgivningsljudet med Sony | Headphones Connect-appen för att minska brus och ändå släppa igenom viktiga ljud, som resemeddelanden när du är på språng.
Trådlös frihet, optimalt ljud
LDAC sänder ungefär tre gånger så mycket data (med en maximal överföringshastighet på 990 kbps) som vanligt BLUETOOTH-ljud. Den levererar högupplöst ljud med en exceptionell kvalitet som ligger så nära ljudet som möjligt med en dedikerad kabelanslutning.
Ljud du kan lita på
En inbyggd analog förstärkare i HD-brusreduceringsprocessorn QN1 realiserar det oöverträffade bästa signal-brusförhållandet och låg distorsion för bärbara enheter. Kraftfulla 40 mm drivers med LCP (Liquid Crystal Polymer) membran gör hörlurarna perfekta för att hantera tunga rytmer och återge ett fullt frekvensområde upp till 40 kHz.
Återställning i realtid av alla dina komprimerade filer
Med Edge-AI utökar DSEE Extreme (Digital Sound Enhancement Engine) användningen av komprimerade musikfiler. Det ger dynamisk igenkänning av instrumentering, musikgenrer och individuella element i varje låt, såsom sång och övergångar, och återskapar på så sätt hela spektrumet av toner som förloras under komprimering för att uppnå en rikare, mer komplett lyssningsupplevelse.
Intelligent lyssningsteknik för att förbättra din lyssningsupplevelse
WH-1000XM4 hörlurar erbjuder en smidig lyssningsupplevelse genom att utnyttja en rad smarta tekniker. Tala-till-chatta kan till exempel pausa din musik när du pratar, även med hörlurarna på. Hörlurarna har även en närhetssensor och accelerometer som kan känna av om du har hörlurarna på dig eller inte.
Bekväm Tala-till-chatta-funktion
Så fort du pratar med någon stoppar Speak-to-Chat automatiskt musiken och släpper in ljud så att du kan ha en konversation – praktiskt om du har händerna fulla. Baserad på Precise Voice Pickup-teknik, använder denna smarta funktion fem mikrofoner inbyggda i dina hörlurar och avancerad ljudsignalbehandling för att känna igen och svara på din röst. Och när samtalet är över börjar musiken automatiskt spelas upp igen.
Adaptiv ljudkontroll anpassar sig automatiskt till vad du gör
Adaptiv ljudkontroll är en intelligent funktion som uppfattar var du är och vad du gör. Den justerar inställningarna för det omgivande ljudet för en idealisk lyssningsupplevelse.
Kom ihåg dina favoritplatser
Med tiden lär Adaptive Sound Control känna igen platser du besöker ofta, som din arbetsplats, gym eller favoritkafé, och skräddarsyr ljudet för att passa situationen.
Hörlurar som svarar på dig
En närhetssensor och två accelerationssensorer i dina hörlurar kan känna av om du har dem på dig eller inte. Uppspelningen justeras sedan för att spara batteri.
Snabb uppmärksamhet
Behöver du snabbt höra röster eller ljud omkring dig? Placera helt enkelt handen över höljet för att omedelbart sänka volymen på musiken och släppa in omgivande ljud.
Bär dem hela dagen med total komfort
WH-1000XM4 hörlurar blandar sofistikerad stil med exceptionell komfort. Supermjuka öronkuddar i skummad polyuretan fördelar trycket jämnt och ökar kontakten med öronkudden för en stabil passform. Och med en lätt design märker du i stort sett inte ens att du har dem på dig.
Ström hela dagen, snabb laddning
Med imponerande 30 timmars batteritid under aktiv brusreducering har du tillräckligt med ström för även långa resor. Och om du behöver snabbare kan du uppnå 5 timmars batteritid med bara 10 minuters laddning med den valfria nätadaptern.
Enkel drift
Från att hantera din musik till att komma åt din röstassistent eller ringa handsfreesamtal – med WH-1000XM4 kan det inte bli enklare.
Bli smartare med Voice Assistant
Håll koll på dagen helt enkelt genom att fråga din assistent. Njut av underhållning, ta kontakt med vänner, få information, lyssna på musik och meddelanden, skapa påminnelser och mer.
Tydligare handsfreesamtal
Konversationer är enkla med enkla, handsfree-samtal. Låt din telefon stanna där den är, prata bara med ett dubbeltryck. Tack vare Precise Voice Pickup-teknologin, som kombinerar fem inbyggda mikrofoner med avancerad ljudsignalbehandling, levererar WH-1000XM4 tydligare röstkvalitet till den andra personen i telefonen.
Kolla till hands
Ändra numret, höj eller sänk volymen och svara eller ring ett samtal genom att trycka på eller svepa panelen.
Sony | Appen Headphones Connect
Med Sony | Med Headphones Connect-appen kan du justera volymen för bakgrundsljud och låta dig bara låta röster höras. Samtidigt kan du med Equalizer justera ljudnivåerna efter din musik.
Flerpunktsanslutning
För total komfort kan WH-1000XM4 paras ihop med två Bluetooth-enheter samtidigt. När du får ett samtal vet dina hörlurar vilken enhet som ringer och ansluter automatiskt till rätt. Du kommer också att snabbt och enkelt kunna växla över dina hörlurar till var och en av de två enheterna med en enda knapptryckning.
Fast Pair-logotyp
WH-1000XM4 stöder Googles bekväma Fast Pair-funktion, så att du enkelt kan hitta dina WH-1000XM4-hörlurar med en ton eller ljud – eller genom att kontrollera deras senaste kända position i Googles app Hitta min enhet på din smartphone.
Så uppslukande
Ge dig upp för ljudet runt omkring dig. Lika verklighetstrogen som om du var på en livekonsert eller i studion med artisten. Med 360 Reality Audio blir musiken mer uppslukande och autentisk än tidigare. Dessa hörlurar låter dig njuta av 360 Reality Audio.
Specifikationer
Ljudteknik
Digital Sound Enhancement Engine Extreme (DSEE Extreme), Adaptive Sound Control, 360 Reality Audio
Membran
Aluminiumsbelagt LCP (40 mm)
Aktiv brusreducering
Ja
Med mikrofoner
5
Bluetooth-teknik
Apple AAC, LDAC, A2DP
Impedans Aktiv
47 ohm
Impedans Passiv
16 ohm
Egenskaper
Ytterligare funktioner
Pekplatta
Kabellängd
1,5 m
Vikt
0,275 kg
Färg
Silver
Passtyp
Över öronen
Hopfällbar
Ja
Anslutning
Bluetooth 5.0, 3,5 mm ljudport
Kontroller
Volymkontroll, Aktiv brusreducering på/av, pekplatta
Röstassistent
Google Assistant, Alexa

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sony WH-1000XM4 Trådlösa Hörlurar Med Mikrofon – Silver – WH1000XM4S.CE7 – Wireless Over-ear Headset”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sony WH-1000XM4 Trådlösa Hörlurar Med Mikrofon – Silver – WH1000XM4S.CE7 – Wireless Over-ear Headset
Sony WH-1000XM4 Trådlösa Hörlurar Med Mikrofon – Silver – WH1000XM4S.CE7 – Wireless Over-ear Headset

3 799 kr

Telefonbutiken
Logo
Enable registration in settings - general