Bluebox Rabattkod Maj

Kampanjer och erbjudanden i Maj 2024

Klicka för att jämföra på 👉 Amazon

Kategorier
 • Alla
 • Rabatter
 • Rabattkoder
 • REA
 • Gamla
0
Upp till 50% rabatt
Rabatt
1 vecka sedan

Upp till 50% rabatt

Rabatt hos Bluebox
0
Frakt från 39 kr
Rabatt
1 vecka sedan

Frakt från 39 kr

Frakt hos Bluebox
Laddar fler

Liknande butiker som liknar Bluebox:


Utförsäljning

Utförsäljning med upp till 90% rabatt hos ITsajten


10% rabatt på allt

Rabatt på hela sortimentet hos MyTrendyPhone


10% rabatt på allt

Rabatt på massor av produkter


8% rabatt på allt

Rabatt på utvalda produkter hos BilligTeknik


REA! Upp till 95% rabatt

Fynda elektronik och andra produkter med upp till 95% rabatt hos CDON

Om Bluebox

Bluebox har en idé det är att sälja färdiga presenter dvs presentförpackade gåvor på internet. Bluebox strävar alltid att göra din upplevelse på sajten unik för dig för uppskattade kunder. Är du den som inte kan eller vill trängas ner på stan i jakt på presenter? Då är Bluebox  perfekt för dig. Dessutom så slipper du att fixa paketen, emballage, packning, kort samt gå till posten och skicka. Du kan såklart beställa roliga prylar till dig också. Bluebox har ofta kampanjer, rabattkoder och studentrabatter som kan användas i deras butik. På Bluebox förstår de vad present ska innebära. Genom de saker som du ger till andra tar du också ett steg närmare mot att stärka ditt band av kärlek och förtroende med denna person. Använda gärna en av Bluebox rabattkoder.

Det finns en anledning till varför människor över hela världen firar födelsedagar, fars dag, årsdagar, mors dag och så vidare. Dessa händelser ger dem en chans att känna sig speciella för andra och vara tacksamma för livet. Gåvor gör dessa händelser alltid roligare och minnesvärda. Om du planerar att skicka en vacker blombukett eller en korg med choklad till en älskad på hans eller hennes speciella dag, kan Bluebox få din gåva där med sina pålitliga presentleverans. Hos Bluebox försäkrar de billig frakt, snabb leverans, hög kvalitet och 100% kundnöjdhet. Köp dina presenter hos Bluebox  och glöm inte att använda Bluebox rabattkod.

Köp presenter online på Bluebox. De har ett stort sortiment av presentförpackade gåvor som du kan köpa till dina nära och kära. Du kan också skicka en personlig hälsning. Att göra någon lycklig är sällan så lätt! Alla varor packas och skickas till önskat datum.

Du kan alltid känna dig trygg när du handlar på Bluebox, som är certifierat av Trygg E-Handel. Oavsett storleken på din beställning betalar du 49 SEK frakt. Förpackningarna vi skickar har en vacker blå låda (därav företagets namn) och är lyxigt klädda med mjukpapper. Om du gör din beställning före 14:00 på en vardag levereras presenten samma dag. Använd Bluebox rabattkod för att få bättre pris. Vill du överraska någon i Danmark eller Finland? Inga problem! Bluebox levererar varor med en fraktkostnad på 79 SEK till Danmark och 99 SEK till Finland.

Om du använder en Bluebox-rabattkod när du handlar kan du ofta få din beställning till ett ännu bättre pris. Du anger rabattkoden i kassan innan du betalar.

Bluebox är en butik som levererar presenter och små och bra saker till ditt hem. De specialiserar sig på roliga produkter och saker som du normalt inte skulle tänka på. Det är en superpopulär butik med en rating på 9,36 på en 10-graders prisskala. Du gör alltid en säker betalning eftersom de är Trygg E-handel certifierade och om du gör din beställning före 14:00 skickar de dina produkter samma dag. Kolla också in deras blogg där de kommer med användbara tips och tricks samt våra Bluebox rabattkoder.

Dessa kan vara rabattkoder som ger gratis frakt, en specifik rabatt eller ett försäljningserbjudande. Utgångna kampanjkoder tas automatiskt bort från Bluebox. På så sätt kan du vara säker på att alla rabattkoder och erbjudanden från Bluebox.se som kan ses på Rabattkoder.nu är uppdaterade och fungerar. Våra koder gäller för alla individer, så studenter kan använda rabatterna som studentrabatt.

Frakt och leverans

Alla varor postas av oss på önskat datum och levereras av Posten några dagar senare. För att försäkra sig om att Bluebox kan skicka ut varorna enligt önskemål håller Bluebox eget lager. Om en vara tillfälligt tar slut blockeras beställningsmöjligheten för denna på sajten. På så sätt slipper du vänta på restnoterade varor, och kan istället känna sig säker på att det han/hon har beställt faktiskt skickas ut på önskat datum. Glöm inte att aktivera din Bluebox rabattkod vid beställning. Bluebox har gjort processen att ge presenter lätt med online-urval och snabb leverans var som helst, enkla betalningsmöjligheter inklusive en möjlighet att betala kontant vid leverans, leveransalternativ som present-ankomster på samma dag, nästa dag och även vid midnatt, smidig avkastning och ersättningspolicy tillsammans med fri frakt på de flesta presentartiklar, online presentshopping blir förtjusande och stressfri för alla online-shoppare med en Bluebox rabattkod.

Beställningar som görs före 14 på vardag skickas samma dag. Om du vill att paketet ska skickas senare så kan du välja detta kassan där du kan ocksp lägga till Bluebox rabattkod.

Paket levereras på vardagar med hjälp av PostNord och levereras enligt deras villkor. Du kan följa paketet och alla uppgifter för spårning av paketet finns i en bekräftelse på beställningen. Paket anländer vanligtvis till dig inom 1-2 arbetsdagar after att den har skickats. Varor som fraktas norr om Hudixvall och Gotland kan ta 2-3 vardagar.

 • Standardleverans 49 kr - Levereras till privatpersoner och företagsadresser.
 • 169 kr Företagspaket - Levereras endast av företagsadresser.

Ovannämnda leveranssätt och priser gäller endast i Sverige. Leverans till Danmark kostar 79 kr och leverans till Finland 99 kr. Leveranstiderna är flera dagar längre än i Sverige. Bluebox åker inte till Åland, Grönland och Färöarna.

Alla artiklar som kan läggas till i kundvagnen är i lager för att säkerställa snabb leverans. Glöm inte Bluebox rabattkod. I den osannolika händelsen av en felberäkning på grund av ett tekniskt eller mänskligt fel kommer Bluebox att kontakta dig omedelbart. Då har du möjlighet att avbryta köpet gratis (pengarna kommer att returneras inom 14 dagar), byta till en annan artikel eller vänta på ett nytt kvitto.

Kampanjer

Priserna för kampanj- och försäljningsobjekt är giltiga fram till det planerade slutdatumet fram till dess att kampanjerna utgår (med förbehåll för den slutliga försäljningen). Blir ännu billigare med Bluebox rabattkod.

Ev. kampanjvillkor finns på kampanjsidan om de är öppna kampanjer.

En "gåva i en transaktion" med koden tillämpas endast om koden anges vid tidpunkten för ordern vid inköpstillfället. Bluebox kan inte lägga till det efter att paketet är packat, eller skicka presenten separat efteråt. En gåva kan vara en produkt, eller flera produkter som tillsammans utgör det angivna värdet. Vilken gåva du får kan variera mellan kunderna - för spänning.

Presentförpackning

Presentförpackning finns som tillval när du kommer till kassan där du kan också aktivera Bluebox rabattkod. Om du väljer ett presentpaket är det valda objektet/elementen insvepta i en presentpapper. Ingen prisinformation läggs till om du skickar objektet till någon annan. Fakturan placeras endast i rutan om du skickar varan själv, annars skickas den till dig separat i ett kuvert.

Om du skickar radförpackade objekt till dig själv, lägger Bluebox dem på flyttbara anteckningar som markerar innehållet i varje insvept gåva. Så du vet att det är vad när du ger bort det! Bluebox noterar dock inte innehållet i paket om de skickas direkt till någon annan.

Du kan också lägga till ett gratulationskort med ditt personliga meddelande. Kostnaden för förpackning med presentförpackningar är från 25 kr och för gratulationskort från 29 kr.

När du kommer till kassan kan du lägga till Bluebox rabattkod men om du vill så kan du också köpa gratulationskort. Flera olika motiv finns att välja mellan. Bluebox kan skriva ut din hälsning på ett vykort om du vill. Korten kostar 29 kr (och du betalar inget extra för att få din personliga hälsning tryckt inuti kortet). Om paketet måste skickas till ditt hem kan du lämna kortet tomt när du beställer och skriva en hälsning själv innan du lämnar över det personligen.

Sortiment

Bluebox har en omfattande samling av både traditionella och etniska, och moderna och moderna, presentartiklar för alla tillfällen du kan tänka dig.

Köpa present online

Internet har förändrat vårt sätt att shoppa. På grund av de ökade förmånerna skulle många idag föredra att köpa varor online framför de vanliga sätten att besöka butiker. I onlineshopping hittar du en mängd olika saker som du kan välja.

1. Bättre priser

Du hittar överkomliga och utmärkta priser tillgängliga online t ex hos Bluebox eftersom du får produkter direkt från säljaren utan att involvera någon annan andra part.

De flesta onlinebutiker har också rabattkoder och rabatter. Dessutom ska onlinebutiker bara ta ut moms när de har hittat din fysiska plats, även när du köper från en butik över hela världen.

2. Mer variation

Onlineval är fascinerande på Bluebox. Du kan hitta olika produkter och märken från olika säljare, alla på samma plats. Du kan se alla de senaste trenderna även utan att behöva spendera dina pengar på biljettpriser. Du har stor chans att handla från alla återförsäljare från olika länder utan någon begränsning. Det finns också ett stort urval av storlekar och färger, och lagret är gott.

3. Bekvämlighet

När det kommer till online shopping på Bluebox är bekvämlighet det bästa. Det finns ingen annan plats där du kan handla bekvämt även sent på kvällen. Du behöver inte stå i kö och vänta på att en butiksbiträde ska hjälpa dig med inköpen. Med onlinebutiker kan du handla när du vill för att ge dig en fantastisk shoppingupplevelse samt använda Bluebox rabattkod.

4. Inga folksamlingar

De flesta människor gillar inte trånga platser när de handlar mestadels under speciella evenemang, de råkar vara hektiska. Trångt område råkar vara kaotiskt vilket gör att folk känner sig bråttom. Butikerna tenderar att vara täppta med irriterande usel lukt på grund av trängseln när de handlar. Mer så blir parkeringen också ett stort problem. Du kan undvika alla dessa problem genom att handla online på Bluebox.

5. Prisjämförelser

Det är mycket lättare att jämföra och undersöka varor och deras priser i onlineshopping. Och använda Bluebox rabattkod. Du kan också dela dina recensioner på Bluebox och information med andra som handlar som har erfarenhet av en viss del eller till och med säljaren.

6. Färre utgifter

De flesta gånger, när du bestämmer dig för att besöka butiken personligen; du kan sluta spendera mer pengar än vad du hade planerat. Det kommer också med andra utgifter på saker som transport, att äta ute och även det blir fler impulsköp. Men om du vill förhindra att allt detta händer kan du prova onlineshopping på Bluebox, det kommer att spara dig alla dessa utgifter.

7. Sparar tid

Att handla online på Bluebox sparar mycket tid. Du behöver inte gå till olika butiker, du kan hittar produkter online och beställa hem men några klick. Varor kan dessutom levereras hem till dig också.

Använd Bluebox rabattkoder

Bluebox har ofta rabattkoder och erbjudanden som gör att kunder kan handla billigare. Om du är ute efter en Bluebox rabattkod eller studentrabatter så kan du ta en titt på vår sida, vi samlar nämligen aktuella erbjudanden och rabatter på en och samma sida för att underlätta för dig som letar. Vi hjälper dig att handla billigare med rabatt.

Hur använder man en Bluebox rabattkod?

 1. Först klicka på "Visa rabattkod" ovan. Om du klickar på "Visa rabatt" istället så kommer du till sidan med erbjudandet där rabatten är redan aktiverad.
 2. Kopiera koden och gå sedan vidare till bluebox
 3. När du hade lagt till alla produkter i  korgen gå vidare till kassan
 4. Klistra in din rabattkod i Bluebox dedikerade fält för rabattkoder och validera koden
 5. Kontrollera att rabatt har dragits från totala summan

Om Bluebox rabattkoden inte fungerar?

Vad gör man om rabatten inte har dragits? Du behöver kontrollera detta.

 1. Är din rabattkod en exakt kopia av den som står på vår sida? Det är lätt att missa och kopiera t ex ett extra mellanslag.
 2. Om inte fungerar försök då skriva in koden manuellt.
 3. Kontrollera att du uppfyller Bluebox villkor för att din rabattkod ska gälla. Ibland måste man handla över ett visst belopp för att använda rabattkod.

Kan man hitta fler Bluebox rabattkoder?

Jo! Vem älskar inte gratis pengar? Tja, kupongkoder är i princip det: gratis pengar. När du handlar online, bara genom att ange den hemliga kombinationen av bokstäver (som t ex "SAVE20" eller "WELCOME50") i kassan, kan du omedelbart sänka ditt totala köppris med 20%, 30% eller till och med mer.

Inte konstigt att kampanjkoder har blivit så populära bland shoppare.

Men att hitta en fungerande Bluebox rabattkod kan vara en utmaning. Beroende på butik är det ofta väldigt svårt att hitta en kupongkod som faktiskt fungerar.

Den här guiden är skriven för de shoppare som kanske är lite besatta av att hitta den fungerande Bluebox rabattkod. Om du är villig att spendera några extra minuter på att leta efter den magiska koden, bokmärk den här guiden nu. Vi har skrivit den mest omfattande guiden för att hitta fungerande kupongkoder och detaljerade strategier som du inte hittar någon annanstans.

Vårt uppdrag är att hjälpa shoppare som du att hitta fungerande Bluebox rabattkoder. Vi skrev den här guiden för att dela med oss ​​av vår expertis inom detta område och för att hjälpa dig att utbilda dig om detta lite diskuterade ämne.

Strategier för att hitta Bluebox rabattkod

En föga känd strategi för att hitta fungerande rabattkoder är att söka just där på återförsäljarens hemsida. Många gånger finns kupongkoden du letar efter precis under näsan på dig (särskilt runt helgdagar). Använd dessa tekniker för att ta reda på var dessa Bluebox erbjudandekoder kan hittas direkt på varje butiks webbplats.

1. Butikens egen kupongsida

Många människor inser inte att återförsäljare ofta har sin egen kupongsida, precis där på deras hemsida. Ibland är den här sidan helt enkelt svår att hitta eller begravd, så du kan behöva leta igenom sidans sidhuvud eller sidfot längst ner på sidan efter en länk som säger något i stil med:

 • Kuponger
 • Kampanjer
 • Specialerbjudanden

Andra gånger kan t ex butiken faktiskt annonsera Bluebox rabattkod på sin huvudhemsida, men du kan missa dessa eftersom de ofta liknar reklam. Skanna handlarens hemsida för omnämnande av rabattkoder eller kuponger och du kan ofta hitta en.

2. Nyhetsbrev anmälan

Du kan ofta få en fungerande rabattkod i många butiker genom att bara registrera dig för deras nyhetsbrev. Många återförsäljare vill uppmuntra kunder att registrera sig för deras nyhetsbrev, så de erbjuder en rabattkod som belöning. Dessa koder är vanligtvis anpassade för dig och har en lång rad nummer som "WELCOME-ASV2883" och kommer att låsa upp en rabatt på ett enstaka köp (efter det kan den inte längre användas).

För att försöka få en Bluebox kampanjkod för registrering för nyhetsbrev, leta bara upp registreringsrutan för nyhetsbrev på återförsäljarens webbplats (du kan vanligtvis hitta den i sidans sidfot längst ner på sidan) och ange din e-postadress.

När du har registrerat dig, kontrollera din e-post för att se om de har skickat din kod till dig.

3. Livechatt

En annan avancerad teknik för att få Bluebox kupongkoder är att chatta med en kundtjänstagent på återförsäljarens webbplats om det finns någon chatt. Du ser ofta en "live chat"-länk eller till och med ett popup-chattfönster som visas på många e-handelssajter.

Ibland bara genom att fråga en agent om de har några Bluebox rabattkoder tillgängliga idag, kommer de att ge dig en. Återförsäljare vill nuförtiden inte förlora kunder när de väl har kommit till deras hemsida, så de kommer att erbjuda rabattkoder som ett sätt att motivera en shoppare som är på väg att slutföra sitt köp.

4. Engångsrabattkoder

Om du söker i din inkorg kan du vanligtvis hitta ett gäng engångsrabattkoder som skickas till dig från olika återförsäljare. Varumärken skickar ut dessa kupongkoder till kunder och prenumeranter för att uppmuntra dig att komma tillbaka för att handla på deras webbplats. Kolla om du hittar någon Bluebox rabattkod där.

5. Nyligen utgångna kupongkoder

Vi ger dig en komplett lista över alla Bluebox kampanjkoder, inklusive nyligen utgångna koder på vår hemsida. Varför visar vi dig detta? För ibland kan dessa koder fortfarande fungera. Många gånger kan en kupongkod ha passerat sitt utgångsdatum, men på grund av en inkonsekvens eller till och med ett fel, kan koden fortfarande låsa upp en rabatt på handlarens webbplats.

Butiker
BatteriexpertenBilligTeknikBlueboxBonprixCDONCocopandaDammsugarpåsarDustin HomeInkClubiPhonebutikenITsajtenLeksaksCityMytrendyphonePartyhallenPrylstadenSmartphotoTeknikproffsetTheMobileStoreTillskottsbolagetTrendRehab
Telefonbutiken
Logo
Enable registration in settings - general