Climbing247 studentrabatt – Upp till 15% rabatt på hela köpet

Visa rabattkod
Visa rabattkod

Climbing247 studentrabatt

Climbing247 har lång erfarenhet, både på och bredvid klätterklippan kombinerat med en lång erfarenhet av näthandel och kundkontakt gör de på Climbing247 till det självklara valet för dig som ska köpa klätterutrustning. Climbing247 levererar över hela världen, med en huvudmarknad i Sverige och Norden, För dig som vill besöka de så finns butiken i Älvdalen 4 mil norr om Mora.

Climbing247 hjälper dig att välja rätt produkt oavsett om det är för sportklättring, tradklättring, bouldering eller industriell klättring. De erbjuder även ett bra sortiment inom pannlampor, tält, liggunderlag, sovsäckar, kläder m.m. Ta gärna kontakt med Climbing247 så hjälper de dig att välja din klätterutrustning, eller ger dig råd om vilken sele eller hjälm du ska välja. De har färdiga Startpaket med selar, broms, karbin och kritpåse. De har ofta kampanjer och studentrabatter som kan användas i deras butik.

Som om inte detta var nog erbjuder Climbing247 90-dagars: Öppet köp, ångerrätt, bytesrätt och en unik nöjd-kund-garanti! Något som ingen annan erbjuder! Dessutom har du alltid Fri frakt när du handlar hos Climbing274! Oavsett om du handlar en klättersele, klätterskor eller en kritpåse! Fri frakt på allting, oavsett ordervärde!

Handla billigt med Climbing247 studentrabatt

Climbing247 har ofta studentrabatter och erbjudanden som gör att kunder kan handla billigare. Om du är ute efter en Climbing247 studentrabatt så kan du ta en titt på vår sida, vi samlar nämligen aktuella erbjudanden och rabatter på en och samma sida för att underlätta för dig som letar. Vi hjälper dig att handla billigare med rabatt!

Vad tycker du om produkten?

   Leave a reply

   Telefonbutiken
   Logo
   Enable registration in settings - general