Designtorget Rabattkod, Kampanjkod & Erbjudande i Juli 2024

Kampanjer och erbjudanden för Designtorget i Juli 2024

Kategorier
  • Alla
  • Rabatter
  • Rabattkoder
  • REA
  • Gamla
0
Fri frakt
Rabattkod
1 år sedan

Fri frakt

Få rabatt på hela köpet hos Designtorget
Visa rabattkod
Visa rabattkod
0
200 kr rabatt på hela köpet
Rabattkod
Få rabatt på hela köpet hos Designtorget
Visa rabattkod
Visa rabattkod
0
50 kr rabatt på hela köpet
Rabattkod
Få rabatt på hela köpet hos Designtorget
Visa rabattkod
Visa rabattkod
0
Upp till 15% studentrabatt
Rabattkod
Handla billigt med Designtorget studentrabatt
Visa rabattkod
Visa rabattkod
Laddar fler

Andra bra rabatter:

8% rabatt på allt

Rabatt på utvalda produkter hos BilligTeknik

10% rabatt på allt

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få 10% rabatt

10% rabatt på allt

Rabatt på hela sortimentet hos MyTrendyPhone

REA! Upp till 95% rabatt

Fynda elektronik och andra produkter med upp till 95% rabatt hos CDON

Om Designtorget

Designtorget säljer utvald design för hemmet och erbjuder ofta Designtorget rabattkod. De erbjuder produkter inom bl.a. kök, hall och förvaring, vardagsrummet, belysning, teknik samt smycken och accessoarer. Men Designtorget har också ett ömmande intresse av att hitta ny och kvalitativ design inom områden som rör sig utanför hemmet, lite som en krydda i vardagen.

Designtorget är en av de största butikerna som finns tillgängliga i Sverige. Butiken erbjuder ett brett utbud av designtjänster och produkter som skapas för att passa kundernas unika behov. Butiken har funnits sedan midten av 80-talet och har blivit en del av det svenska designlandskapet under många år. Företaget strävar efter att erbjuda innovativa tjänster, Designtorget rabattkod och produkter som hjälper kunder att uppnå deras drömmar. Förutom deras breda sortiment inom design, erbjuder de även produkter som ljusinstallationer, textilier, smycken, interiörprodukter och handarbete. De har även ett utmärkt utbud av modern teknik anpassad för hemmiljöer och bostadsförskjutningar.

Butiken grundades 1987 i Stockholm och har sedan dess expanderat till flera stora städer runtom i landet, inklusive Göteborg, Malmö och Uppsala. Idén bakom verksamheten är att ta fram funktionella lösningar till mer effektivitet i det dagliga livet, vilket man tror på gott lederska nya innovativa produkter med vackra former, glöm inte Designtorget rabattkod om du ska handla något. Designtorget vill inspirera genom att lyfta fram de bästa exemplen ur dagens tekniska designvärld. De jobbar mycket med tips på hur man kan skapa en varm miljö hemma genom möbler, belysning samt andra inredningsdetaljer som reflexer av personlighet och naturllig estetik. Den omfattande servicen motsvarar alla kunders önskemål såväl som budgetramar.

Sortiment

En stor del av deras sortiment är unikt vilket gör att Designtorget inte direkt konkurrerar med andra återförsäljare. De har ofta nyheter och udda produkter från mindre leverantörer och formgivare, utan att tumma på kvalité och leveransförmåga i volym samt bättre priser med Designtorget rabattkod.

Fokusen för Designtorget ligger på innovation för privatpersoner samt yrkesmässiga mål som arbetare och entreprenerer; man vill ge dessa personer den senaste teknologin i ett modernt formspråk vilket garanterar funktionalitet samt användbarhet för dem som använder produkterna . Logistiken runtom butiken baseras på de skandianaviska ideologierna om eftersom de strider mot den internationella productionstrenden: man prioriterar miljön genom att producera produkterna mindre industriellt genom att strunta i helhetsplastikkonceptet samt flytta fabberusan från Asien till Sverige . Det hjalper helhetsmiljön genom angivande kvalitetsproduktion samt minskad transport mellan Tillverkarland-Kundland vilket bidrar till minskade restproducenter genererat fran plastickterminalen

Handla billigt med Designtorget rabattkod

Designtorget har ofta rabattkoder och erbjudanden som gör att kunder kan handla billigare. Om du är ute efter en Designtorget rabattkod så kan du ta en titt på vår sida, vi samlar nämligen aktuella erbjudanden och rabatter på en och samma sida för att underlätta för dig som letar. Vi hjälper dig att handla billigare med rabatt!

Butiker
AnkarsrumBatteriexpertenBeconfidentBilligTeknikBlueboxBonprixCDONCocopandaDammsugarpåsarDustin HomeGameshopHairsaleInkClubiPhonebutikenITsajtenLastbrygganLeksaksCityLux-CaseMistoreMytrendyphonePartyhallenPeaceofhomePrylstadenSmartphotoSoundStoreXLTapsterTeknikhouseTeknikproffsetTheMobileStoreTillskottsbolagetTrendRehabTrendzoneTT-LineWhite One
Dagens erbjudande
Telefonbutiken
Logo
Enable registration in settings - general