Loh Electronics

Kategorier
 • Alla
 • Rabatter
 • Rabattkoder
 • REA
 • Gamla
0
Fyndhörna! Upp till 50% rabatt
Rabatt
Fynda med upp till 50% rabatt hos Loh Electronics
0
FRI FRAKT
Rabatt
2 år sedan

FRI FRAKT

Fri frakt vid köp över 1500 kr hos Loh Electronics
Laddar fler

Om Loh Electronics

Loh Electronics säljer professionell utrustning för mobilbredband, routrar, usbmodem, antenner, laddare, adaptrar, kablar och alla relevanta tillbehör. De säljer också professionell wifi och utrustning för avancerade hem och företag. Använd Loh Electronics rabattkod för att få ett bättre pris. Datorväskor finns det också från främst Samsonite samt ett stort utbud av fjärrstyrd hemelektronik såsom RFXCom och Tellstick, trådlösa temperatursensorer och fjärrstyrda strömbrytare.

Fyndhörna

I fyndhörnan får du chansen att köpa en produkt för ett mycket lägre pris. Oftast som helt ny men med kanske öppnat förpackning. Allt som hamnar där är produkter som Loh Electronics ska sluta sälja, fellevereranser, reparationer, återköp och liknande. Självklart gäller samma service, garanti och support på dessa produkter som när du skulle köpa en ny med en Loh Electronics rabattkod. Alla produkter är kontrollerade av Loh Electronics för att säkerställa ett så nyskick som bara möjligt. När dem kommer så går de igenom tester först för att säkerställa att dem fungerar som de ska.

Loh Electronics rabattkoder och kampanjer

I listan här ovan finns en rad med erbjudanden, rabattkoder och studentrabatter som du kan använda dig utav för att sänka din kostnad hos Loh Electronics. Oavsett om du letar efter en Loh Electronics rabattkod, ett Loh Electronics erbjudande eller fri frakt hos så har vi någonting för dig.

Hur använder man en Loh Electronics rabattkod?

 1. Först klicka på "Visa rabattkod" ovan. Om du klickar på "Visa rabatt" istället så kommer du till sidan med erbjudandet där rabatten är redan aktiverad.
 2. Kopiera koden och gå sedan vidare till Loh Electronics
 3. När du hade lagt till alla produkter i  korgen gå vidare till kassan
 4. Klistra in din rabattkod i Loh Electronics dedikerade fält för rabattkoder och validera koden
 5. Kontrollera att rabatt har dragits från totala summan

Om Loh Electronics rabattkoden inte fungerar?

Vad gör man om rabatten inte har dragits? Du behöver kontrollera detta.

 1. Är din rabattkod en exakt kopia av den som står på vår sida? Det är lätt att missa och kopiera t ex ett extra mellanslag.
 2. Om inte fungerar försök då skriva in koden manuellt.
 3. Kontrollera att du uppfyller Loh Electronics villkor för att din rabattkod ska gälla. Ibland måste man handla över ett visst belopp för att använda rabattkod.
Telefonbutiken
Logo
Enable registration in settings - general